Kerst

 

Bij thee met… vieren we de magie van Kerstmis met onze speciale selectie van feestelijke lekkernijen. Laat u betoveren door onze ambachtelijk bereide gebakjes, waar elke hap u meeneemt naar een wereld vol feestelijke vreugde en warmte.

Elk van onze creaties is met liefde en zorg bereid, speciaal voor deze feestelijke tijd van het jaar.

🎁 Bestel nu en breng de vreugde van Kerstmis in uw huis met onze unieke gebakjes. Ideaal als cadeau of om zelf van te genieten.

U kunt tot en met maandag 18 december 17.00 uur uw bestelling plaatsen.
Er zijn 2 afhaaldagen mogelijk; 
zaterdag 23 december tussen 8.30 en 16.30 uur
zondag 24 december tussen 10.00 en 14.00 uur
 
U kunt bestellen door middel van een mailtje naar info@theemet.nl of een berichtje te sturen naar 06-13768293

🎄🌟De feestelijke kerstlekkernijen 🌟🎄

rendier gebakjes – €3,95kerst rendier gebakje
Beleef de magie van Kerstmis met onze schattige rendier gebakjes. Een zachte slofbodem, rijkelijk gevuld met romige koffiecrème en bekroond met fluweelzachte chocolademousse. Deze betoverende traktaties brengen de kerstsfeer bij elke hap!

 

 

kersttaart  – €19,50Kerst taart
Proef de feestdagen in onze chocoladetaart. Deze prachtige taart is gevuld met een heerlijke cranberrycompote, een perfecte harmonie van rijke chocolade en de zoet-zure smaak van cranberries. Een meesterwerk, ideaal voor elke kersttafel. Het taartje is 18 cm en voor 6-8 stukken. We kunnen deze taart of vegan of glutenarm (kunnen sporen van gluten bevatten) voor u maken.

 

pavlova dessert kit – €4,25
Creëer uw eigen kerstdessert met onze pavlova dessert kit. In dit pakket vindt u een luchtige meringue, heerlijke bosvruchten crèmeux en een eigengemaakt bosvruchten compote. Dit allemaal aangevuld met alle benodigdheden om nog extra te versieren. Een leuk dessert (eventueel aangevuld met een bolletje vanille ijs en wat slagroom), perfect voor het samenstellen van uw unieke kerstdessert.

Kerst zoet doosje – €9,95
Verwen uzelf of uw dierbaren met ons Kerst zoet doosje. Deze doos bevat zes verleidelijke petit fours: een macaronkrans, hazelnoot-amandelgebakje, tiramisugebakje, kersen-chocoladetaartje, brownie-frambozengebakje en kokos-frambozengebakje. Elk stukje is een klein stukje hemel, perfect om de feestvreugde te delen.